dinsdag 23 september 2014

Naar een regering voor rijken en werkgevers
September 2014
ABVV-nieuwsbrief
Dit is de eerste nieuwsbrief die je van ons ontvangt. Voeg ons toe aan je contactpersonen zodat we niet in je map ongewenste e-mail terechtkomen.
De rechtse kamikazecoalitie heeft enkel oor voor de belangen van rijken en werkgevers. De antisociale plannen die nu op tafel liggen, zullen flink pijn doen. We moeten ons nu laten horen, voor alles vastligt in een regeerakkoord.
Actie
Vakbondsmeeting 23 september
Dinsdag 23 september laten we ons horen! Geen regering die alleen luistert naar werkgevers en rijken! Afspraak om 11u op het Muntplein in Brussel.
Praktische info | download het pamflet
Meer weten
Naar een regering voor werkgevers en rijken
Dagelijks ontvangen we info over de regeringsvorming die ons het ergste doet vrezen voor de solidariteit, de werknemers en voor de mensen die een sociale uitkering ontvangen.
Lees meer
Lastenverlagingen voor wie?
De beloofde belastingverlaging is pure oplichterij: met een indexsprong, een loonblokkering en hogere btw en accijnzen verlies je meer dan je krijgt met de verhoging van het belastingvrij inkomen!
Lees meer
Wat betekenen de rechtse plannen voor mij?
Je bent werkloos of je zit in het stelsel van werkloosheid met bedrijfstoeslag (brugpensioen)? Je verliest centen wanneer de rechtse kamikazecoalitie haar plannen doorvoert.
Lees meer
Gegevens aanpassen - Uitschrijven - Disclaimer - Recevoir en français--
Denk aan het milieu vooraleer je dit bericht of de bijlagen afdrukt !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten